Innovatie in chocolade

Umami in pralinevorm!

Onze Umami praline heeft al diverse GOLD medals gewonnen en meerdere erkenningen gekregen.

Umami is één van de vijf basissmaken die we kunnen waarnemen naast zoet, zout, zuur en bitter. Umami betekent in het Japans ’hartig’. Deze smaak zit voor het eerst verwerkt in een praline op basis van sojasaus in combinatie met een knisperende sesampraliné om het geheel een volle Aziatische smaak ter afronding te geven. De sojasaus Marushinhonké die gebruikt wordt, is één van de beste soja’s ter wereld! Deze wordt ondermeer gebruikt aan het keizerlijk hof in Japan.

Deze unieke, innovatieve en verfijnde creatie is een heuse wereldprimeur met het signatuur ’Chocolatier M’.

Uit onderzoek is gebleken dat we een vijfde smaak hebben die gevoelig is voor glutamaat, één van de 20 aminozuren. Dit glutamaat is ondermeer terug te vinden in soja. Sojasaus werd dan ook de basis voor deze nieuwe en opmerkelijke creatie.

Verkrijgbaar in onze winkel:

- luxedoosje van 6 pralines

- unieke design chocoladetablet

Chocolatier M | Belgian Chocolate | Knokke (Knokke-Heist) Umami Chocolatier M | Belgian Chocolate | Knokke (Knokke-Heist) umami Chocolatier M | Belgian Chocolate | Knokke (Knokke-Heist) umami